Széchenyi logó
Szent András Iskola | 2000 Szentendre Bajcsy-Zs. u. 4. | +36 26 310-528 | szentandras@freemail.hu
Szent András Óvoda | 2000 Szentendre Bükköspart 29/B | +36 26 311 608 | andrasovi@gmail.com

Intézményvezetői tájékoztató rendkívüli intézkedésekről

Tisztelt Szülők! Kedves Kollégák! Kedves Diákunk!
A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt az állami intézkedésekkel összhangban az alábbi döntéseket hoztuk, amelyek tudomásul vételét kérjük mindenki részéről!
minden iskolai mosdóban kézfertőtlenítő szappan, alkoholos kézfertőtlenítőszer került elhelyezésre, amelyek pótlásáról folyamatosan gondoskodunk, kérjük, Önök is hívják fel gyermekük, tanítványaik figyelmét a rendszeres és alapos kézmosás fontosságára!
az éves munkatervből minden olyan munkatervi programot töröltünk, amely elutazással jár – beleértve a kirándulásokat, tanulmányi és sportversenyeken való részvételeket is.
minden 100 fő és feletti iskolai rendezvényünket felfüggesztettük beleértve az iskolai kórusainkat, koncertjeinket, anyák napi és egyéb műsorainkat, kulturális gálánkat.
a ballagás és nyári szünetre tervezett táborainkról még nem döntöttünk.

Kérjük továbbá, hogy aki önmaga, gyermeke vagy közvetlen hozzátartozója külföldre utazik – és ez bármely tanulónkat érinti – a hazaérkezéstől számított két hétig ne küldje a gyermekét iskolába! Ilyen esetekben kérjük, értesítsék az intézményvezetőt, a tanuló előrehaladásáról, a tananyag pótlásáról gondoskodunk. A mulasztást az intézményvezető igazolja.

Kérjük, hogy a koronavírus-veszéllyel kapcsolatban a teendőkről és a folyamatosan változó helyzetről a magyar kormány hivatalos oldaláról, a https://www.nnk.gov.hu címen tájékozódjanak!

Megértésüket köszönöm:
Bukovszkiné Csoba Zsuzsa
intézményvezető