Széchenyi logó
Szent András Iskola | 2000 Szentendre Bajcsy-Zs. u. 4. | +36 26 310-528 | szentandras@freemail.hu
Szent András Óvoda | 2000 Szentendre Bükköspart 29/B | +36 26 311 608 | andrasovi@gmail.com

Pedagógusnap

Van egy olyan mondás, hogy „Nem az számít, hogy minek születik valaki, hanem az, hogy mivé nő fel”. Hisszük, hogy ehhez nagyban hozzájárul pedagógusaink nevelő és oktató munkája, melyért nagyon hálásak vagyunk. Az idei tanév is számos nehezített körülményt hozott az óvodai és iskolai életben egyaránt. De igyekezett közösségünk minden tagja legjobb tudása és lelkiismerete szerint hozzásegíteni gyermekeinket ahhoz, hogy tanulmányilag sikeres, élményekben és lelki ajándékokban egyaránt gazdag évet zárhassanak diákjaink. Köszönjük szépen áldozatos munkájukat. Megbecsülésként és köszönet képpen igyekeztünk egy kis figyelmességgel kifejezni hálánkat egy olyan rohanó világban, ahol sokszor nagyon kevés idő jut a köszönet és hála szavaira. Technikai dolgozóink segítségével, valamint Dömötör Emma nyolcadikos tanítványunk énekes köszöntőjével sikerült néhány meghitt pillanatot csalni a mozgalmas hétköznapokba, megállni egy pillanatra. És egy szeretetvendégség erejéig mosolyt csalni pedagógusaink arcára. Óvónők, tanítók és tanárok mindennapi erőfeszítéseinek köszönetet mondani. És egy kis ajándékkal kedveskedni a tanítás utáni napokra, meghívóval egy közös csapatépítő kirándulásra és egy egészségnap szervezésével.

Szeretettel köszöntjük pedagógusainkat gyermekeink és szüleik nevében is Pedagógusnap alkalmával! Köszönjük egész éves munkájukat.

Vezetőség

A Városi Pedagógusnapon pedig több évdizedes áldozatos munkájáért elismerő emléklapban részesült nyugdíjba vonulása alkalmával Bencsátné Juhász Mária, Marika néni. Boldog nyugdíjas éveket kívánunk neki egykori tanítványai és mindannyiunk nevében is!